Det er svært at sige, hvilken skandale, der er den største i engelsk fodbold i løbet af de seneste par årtier. Hvis du har glemt nogle af dem, giver vi en opfrisker på dem lige her. 

 

Jack Wilshere blev taget i at RYGE under off season

Wilshere har været involveret i en del uheldige episoder uden for banen i sin karriere, der for det meste har været plaget af skader og en masse kritik, når han endelig har spillet. Kritikken går også på, hvordan han behandler sin krop uden for sæsonen…angiveligt ikke særlig godt.

I july 2014 blev englænderen nemlig set med en cigaret i munden i en pool i Las Vegas. Det skete kort efter England meget skuffende var blevet smidt ud af VM slutrunden samme sommer.

Senere undskylde Wilshere dog og havde et privat møde med Wenger.

Roger Johnson mødte op fuld til træning

Den tidligere anfører for Wolverhampton, Roger Johnson, bliver nok mest husket for sin solide indsats som midstopper for klubben i Premier League, men desværre var han også en del af en meget uheldig episode tilbage i 2012 – eller lad os bare sige “utrolig uheldigt episode!!”.

Johnson mødte nemlig op til træning stangstiv. Det medførte en bøde på cirka 500 000 kroner til klubben, og også, at han måtte træne med klubben ungdomsudviklingshold som straf. Han blev også bænket i to kampe.

Dog undskyldte også han offentligt senere.

Mario Balotelli laver fyrværkeri på badeværelset

 (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Det var nok uundgåeligt, at Balotelli  ikke skulle være på denne liste. Hans karriere i Man City var i hvert fald fyldt med kontroverser.

Under en Halloween tema fest i sit lejede hus, valgte han at fyre fyrværkeri af i husets badeværelse. Det endte naturligvis i brand og at brandvæsnet måtte tilkaldes klokken 01 om natten. Han afviste dog senere hændelsen og hævdede, at det var en ven, der havde antændt fyrværkeriet i stedet.

Harry Redknapp aflyste julen

. (Photo by Mark Kolbe/Getty Images)

I 2009 var Tottenham nummer fire i Premier League på vej ind i julepausen, og manager Harry Redknapp var opsat på stadig at holde spillerne fokuserede over ferien. Men desværre havde spillerne egne ideer og planer.

Redknapp insisterede nemlig på, at truppen ikke skulle holde en julefest, eftersom det var blevet offentlig afsløret og kendt, at en del af spillerne var involveret i en sen druktur i Dublin bare tre dage forinden. For at gøre tingene endnu værre tabte klubben til nedrykningstruede Wolverhampton med 1-0 i den efterfølgende kamp.