Manchester United viser stor interesse i meget dyr PSG-stjerne, men er det på nogen måde en god handel for De Røde Djævle?

Af Lasse D. Drescher

Express skriver at Manchester United har franskmanden Kylian Mbappé i kikkerten, og det er der en speciel grund til. Det forlyder sig at PSG bliver undersøgt af UEFA, for ikke at have fulgt reglerne der er sat, i forhold til financial fair play.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

PSG kan ende med at få en kæmpe bøde, samtidig med at de kan blive udelukket fra Champions League. Derfor kan den franske storklub formentlig få travlt, med at skulle ud og sælge nogle spillere.

Kylian Mbappé er så spilleren som man forvneter, kunne vende det hele rundt, således at der kom styr på situationen hos Ligue 1-storklubben. Det engelske medie The Mirror skriver nu, at Manchester United skulle være klar til at byde penge og en spiller.

Spilleren som Manchester United skulle være klar, til at sende mod PSG er ifølge mediet Anthony Martial. Den unge franskmand er ifølge mediet værdisat til omkring 680.000.000 kroner. Dog skal der også et ekstremt stort beløb oveni handlen.

Det forventes så at Martial og et beløb på omkring 750.000.000 kroner, skulle være på vej mod den franske storklub. Så det vil i princippet samlet koste Manchester United omkring 1.430.000.000 kroner, hvis de skal sikre sig Kylian Mbappé.

Er det en god handel, for Manchester United?

Længe har José Mourinho givet udtryk for, at han ikke er så glad for at bruge Anthony Martial. Så derfor kunne denne handel vær en mulighed, for at få noget stort ud af den franske kantspiller. Dog vil det også kræve ekstremt mange millioner.

Så er der bare stor tvivl om, hvor vidt Manchester United er klar til at bruge så mange penge, på at sikre sig den unge Kylian Mbappé.

Læs også: PL-giganter kæmper om Bayern München-stjerne