Arsene Wenger har afsløret, at han har afvist muligheden for at blive træner for Real Madrid mere end en gang, mens han var Arsenal-træner.

AF: EMIL PLOVGAARD

Wenger

MANCHESTER, ENGLAND – DECEMBER 18: Arsene Wenger the head coach / manager of Arsenal during the Premier League match between Manchester City and Arsenal at Etihad Stadium on December 18, 2016 in Manchester, England. (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Wenger forlod Arsenal i maj sidste år efter 22 år som manager for klubben. I løbet af den periode vandt han Premier League-trofæet tre gange og FA Cuppen syv gange.

Den 69-årige franskmand er endnu ikke vendt tilbage til jobbet som træner på trods af, at han ville være tilbage i fodboldverdenen i januar i år.

Wenger fortæller dog, at det ikke er på hans dagsordenen, at være træner for Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Tidligere dansk landsholdsspiller træner Rangers’ reserver: – Interesse fra Superligaen er smigrende

– Jeg har afvist Real Madrid mere end en gang. Jeg er nødt til at sige, at nu er det ovre for mig, fortæller han til beIN Sports.

– Jeg tror, at enhver manager vil takke ja, hvis han får et tilbud fra Real Madrid. Det er den største klub i verden.

LÆS OGSÅ: Arbejdsløse Wenger: Sådan ser min situation ud

Det var på grund af loyaliteten til Arsenal, at Wenger afslog Real Madrid af flere omgange, fortæller franskmanden.

– Det var midtvejs i en proces, hvor vi lige havde bygget nyt stadion, og var nødt til at betale det tilbage. Jeg garanterede, at jeg ville blive i klubben, og jeg er ret glad for den beslutning.

LÆS OGSÅ: VILDT: Så usundt lever Marco Verratti

Unai Emery har overtaget trænerposten på Emirates Stadium. I øjeblikket ligger The Gunners på en femteplads i Premier League.

I skrivende stund er der en time til, at klubben møder BATE Borisov i Europa League.