Laurent Koscielny går glip af dette års VM. Franskmanden kom til skade med sin akillessene i forbindelse med Arsenals 1-0-nederlag mod Atlético Madrid torsdag aften. Det bekræfter Sky Sports.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Arsenals kaptajn har haft et problem med sin akillessene i de seneste 12 måneder, og torsdag aften gik det så helt galt. Han måtte udskiftes efter bare 12 minutters spil mod Atlético, idet en gammel skade gik op.

Atlético Madrids angriber Diego Costa kaldte øjeblikkeligt efter lægestaben, da han godt kunne se, at den var helt gal.

LÆS OGSÅ: Officielt: Gerrard er ny træner i traditionsklub

Det var voldsomt at se på, idet Koscielny godt kunne fornemme, at det var akillessenen, den var gal med.

Og faktisk så blev ondt bare værre i dag. Det er nemlig blevet bekræftet, at den 32-årige Arsenal-stopper kan se frem til en skadesperiode på seks måneder. Det betyder også, at han ikke kan være en del af den franske landsholdstrup ved VM i Rusland senere i år.

Det er endnu uvist, hvorvidt Koscielny vil trække sig tilbage på landsholdsplan, idet han vil være 34 år gammel, når den næste turnering starter, EM i 2020.

LÆS OGSÅ: Salah afslører: Disse to spillere er mine idoler

Frankrig har dog godt med mandskab i midterforsvaret, men Koscielnys fravær kommer alligevel til at være et stort savn for Didier Deschamps Frankrig. Blandt andet i omklædningsrummet er Koscielny en altafgørende faktor.

Med Koscielny på holdet, blev Frankrig nummer to ved EM i 2016. Man tabte finalen til Cristiano Ronaldo og Portugal.

Siden august 2013 har Arsenal haft det bedst, når Koscielny har startet inde for Wengers mandskab. Faktisk har man vundet 59 procent af kampene, når han har været med. Når han ikke har været med, har Arsenal kun vundet 47 procent af kampene. Det viser statistik fra WhoScored.com.

LÆS OGSÅ: Liverpool til Real Madrid: Her er prisen på Salah