Den egyptiske kantspiller, Mohamed Salah, har navngivet en tidligere holdkammerat som en af de spillere, han så op til, da han var barn.

Mohamed Salah så op til Francesco Totti som dreng – og var endda så heldig at spille sammen med ham, da egypteren tørnede ud for Roma.

Den italienske angriber, som optrådte imponerende 786 gange for Roma, trådte tilbage sidste sommer. I et interview med CNN i Mellemøsten har Salah dog afsløret, at han så op til angriberen, mens han voksede op i Egypten.

Da han blev spurgt om sine idoler som barn, svarede egypteren følgende.

LÆS OGSÅ: Officielt: Gerrard er ny træner i traditionsklub

– Jeg har sagt det mange før. Den brasilianske Ronaldo og [Francesco] Totti. Han er helt utrolig. Han besidder en masse kvalitet – både som person og spiller. Han er rolig, men har også en stille selvsikkerhed. Jeg har lært en masse fra ham.

Salah som har scoret 43 gange for Liverpool i denne sæson, berørte også, hvordan det er, at blive sammenlignet med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Den tidligere Roma-mand vil stå over for den portugisiske superstjerne, når de mødes i finalen i Champions League i Kiev.

LÆS OGSÅ: Roy Keane advarer Liverpool: Dette skal I blive bedre til inden kampen mod Real

– Nej, jeg er ikke på niveau med Messi eller Ronaldo. Jeg vidste fra begyndelsen af denne sæson, at jeg havde et mål for hvor mange mål, jeg gerne ville score i denne sæson.

– Det mål vil jeg holde for mig selv, indtil sæsonen er slut, og så vil jeg sige det. Jeg er glad for, hvad jeg har opnået indtil videre, og jeg vil gerne fortsætte med det, indtil den sidste kamp.

– Vi tager et interview efter sæsonen, og så vil jeg røbe mit mål for jer dér, afslutter den flittigt scorende Mohamed Salah i interviewet med Liverpool Echo.

LÆS OGSÅ: James Milner afslører: Sådan fejrer han sejren mod Roma