Real Madrid frygter angiveligt, at Liverpool vil forsøge at sætte prisen på Mohamed Salah så højt som muligt i et forsøg på at skræmme dem væk.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Real Madrid overvejer, hvorvidt de skal teste, om Liverpool overhovedet vil sælge Salah, når sommerens transfervindue åbner.

Den egyptiske landsholdsspiller har nettet 43 gange for Liverpool i alle turneringer i denne sæson. Det har blandt andet betydet, at Liverpool nu er i finalen i den mest prestigefyldte turnering i fodboldverdenen, Champions League.

Liverpool går ind til kampen mod Real Madrid med et mål om at stoppe Zinedine Zidanes mandskab fra at vinde turneringen for tredje gang i træk. Dermed kan de potentielt set blive det første hold – i Champions Leagues moderne format – til at vinde turneringen tre år i streg.

Det spanske medie, Don Balon, skriver dog, at det ikke kun er på banen, Liverpool får kamp til stregen mod Real Madrid. Også uden for banen, står Real Madrid klar til at nedbryde Liverpool. De vil nemlig have deres stjernespiller, Mohamed Salah.

LÆS OGSÅ: Officielt: Gerrard er ny træner i traditionsklub

Det påstås, at Liverpool vil have 190 millioner pund for Salah. Det svarer i danske kroner til 1,6 milliarder.

Såfremt Real Madrid ville være villige til at betale den sum, så vil egypteren blive den næstdyreste spiller i verdenshistorien, kun overgået af Neymar.

Liverpool var hårde forhandlere i januar måned. Her tvang de Barcelona til at hoste op med 142 millioner pund for Philippe Coutinho.

LÆS OGSÅ: Roy Keane advarer Liverpool: Dette skal I blive bedre til inden kampen mod Real

Don Balon skriver, at Real i øjeblikket ikke er villige til at møde Liverpools salgspris.

Som en konsekvens heraf, kan de meget vel vende blikket mod Atletico Madrids giftige offensivspiller, Antoine Griezmann.

Forud for kampen mod Liverpool, har Sergio Ramos udtalt, at han ikke er bange for at skulle møde Mohamed Salah i Champions League-finalen senere denne måned.

LÆS OGSÅ: Salah afslører: Disse to spillere er mine idoler

– Vi har set, hvad Salah er i stand til at gøre i denne sæson, men han vil bare være en ud af 11 spillere, som vi står overfor.

– Igennem min karriere, har jeg mødt nogle af de bedste angribere i verden – mange af dem anses som de bedste nogensinde.

– Jeg frygter aldrig nogen. Jeg har respekt for mange, ja, men aldrig frygt, fortæller Ramos.

LÆS OGSÅ: James Milner afslører: Sådan fejrer han sejren mod Roma