Det er de færreste der ved, at Tottenhams topscorer og guldfugl Harry Kane har spillet for London-rivalerne fra Arsenal i sine ungdomsår. Det er mange år siden og var kun én enkelt sæson – så sagde chefscoutsne i Arsenal nemlig, de ikke kunne bruge ham og kasserede ham derfor. Årsagen til dette er nu kommet frem. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Den daværende chefscout Liam Brady fortæller, at Harry Kane dengang var alt for ‘chubby’ – han var for tyk og kunne ikke bevæge sig ordentligt. Nu siger den samme mand, at Arsenal tog fejl og at de dengang tog en forkert beslutning.

Nu er Harry Kane fast mand på Premier League-mandskabet Tottenham og ligner ny anfører for det engelske landshold, der til sommer skal VM i Rusland.

To gyldne fødder har han vunde i England og så har han scoret mere end 100 Premier League-mål. En bedrift i sig selv. Nu siger Brady følgende om afvisningen af Kane i ungdomsårene:

“Han var lidt småtyk. Han var ikke særlig atletisk, men det betaler vi nu prisen for når vi ser ham banke mål ind for Tottenham. Selv Tottenham tvivlede på ham. Det vidner det faktum om, at han var udlånet tre-fire gange til hold i de lavere engelske rækker, da han lige var blevet senior spillet. Med det spil, som han spiller lige nu, får han en stor karriere og han fortjener den, for han har virkelig arbejdet hårdt.  

Kane Spurs

Kane er i dag topscorer for Spurs, som Tottenham også kaldes og flere større klubber, blandt andet Real Madrid, Juventus og Bayern München, har meldt deres interesse i den kun 24-årige angriber.

Brady siger: “Efter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski er der ham. Alle hans mål taler et tydeligt sprog. Han er kun 24 år og derfor han kan måske blive verdens bedste fodboldspiller en dag.