Af Anders Lang Jensen

Nu og da byder fodboldverdenen på skøre og absurde historier vi alle heldigvis kan grine af. Netop sådan én er netop kommet fra det engelske, og det siger ikke så lidt!

Man kan blive smidt ud for rigtig mange ting i fodbold, men det er ikke normalt, at han man får rødt kort for at sige sit navn. Det var ikke desto mindre, hvad der skete for Sanchez Watt. Dommeren har dog det sidste ord, men heldigvis endte kampen stadig 11 mod 11.

Tirsdag aften spillede Hemel Hempstead mod East Thurrock, og undervejs i opgøret fik Sanchez Watt et gult kort for at sparke bolden væk. Samtidig ville kampens dommer have Sanchez Watt til at fortælle sit navn.

”Watt” sagde den tidligere Arsenal-spiller tre gange, men dommeren misforstod og troede, at Sanchez Watt sagde ”What”. Det førte til, at dommeren valgte at give Sanchez Watt et gult kort mere, hvorefter det røde kort blev trukket op af lommen.

LÆS: Mesterskabsplaner: NU vil Liverpool hente disse stjerner!

Herefter trådte anføreren for Hemel Hempstead til og forklarede dommeren, at Sanchez Watt faktisk havde svaret helt reelt på dommerens spørgsmål. Efterfølgende valgte dommeren at omstøde det røde kort, og Sanchez Watt fik lov til at spille kampen færdig.

Englænderne har tidligere budt på andre skøre episoder, som for eksempel da Chelsea og Arsenal spillede på Stamford Bridge for sæsoner tilbage, hvor forsvarsspilleren Kieran Gibbs blev vist ud, selvom det var holdkammeraten Alex Oxlade-Chamberlain, som tog med hånden i feltet.

Navne kan altså fører til vilde historier, og selv dommerne laver jo fejl af og til. Kender du én, som også har et navn, der kan misforstås eller oplevet absurde dommerepisoder på fodboldbanen?

LÆS: Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool