Nu har vi tidligere kigget på de meget farverige VM kollektioner fra Nike og Puma, og nu er det tid til Adidas og deres Battle Pack. Adidas satser med deres Battle Pack stort på VM 2014 i Brasilien. De tyske giganter har valgt en lidt anden strategi end Nike og Puma. Hvor Nike og Puma satser på meget farverige fodboldstøvler, så går Adidas den helt modsatte vej og satser på sort og hvid. Adidas Battle Pack er dog ikke bare klassiske sorte og hvide støvle. Hver støvle har et vildt sort og hvid design, så de skiller sig meget ud fra mængden. Vi har taget et kig på Adidas Battle Pack, som bl.a. også byder på en ny stor Predator nyhed.

Lang historie gemmer sig bag Adidas Battle Pack

Adidas har virkelig været i tænkeboks, da de skulle skabe Adidas Battle Pack. Designet har en lang historie bag sig. Navn “Battle Pack” kommer fra historien bag fodboldstøvlerne. Det sorte og hvide design er et resultat af Adidas’ kampagne, “All in or nothing.” Designet repræsentere den vilje som alle de 32 deltagende lande kommer til Brasilien med. Som Adidas selv siger det, så prøver de at skille sig ud fra alle de farverige støvler, som vi vil se ved VM 2014. Adidas Battle Pack designet er inspireret af de krigere som udkæmpede store slag, dækket til med sort og hvid krigsmaling, som fortalte noget om hvem de var og hvor de kom fra. Adidas Battle Pack er på samme måde en illustration af støvlens identitet og mønstret er lavet for at skræmme modstanderen.

Støvlerne er designet til at være delt op i præcist 50% hvid og 50% sort. Den eneste anden farve på støvlerne er den orange farve, som markere de tre Adidas striber. Den guld/orange farve repræsentere samtidigt VM trofæet, som står som det ultimative mål for spillerne til VM 2014. Der er altså en lang historie bag Adidas Battle Pack og der er mange af de største stjerner til sommerens VM som kommer til at trække i støvlerne.

Køb støvlerne fra Adidas Battle Pack til gode priser her

2337399_full-lnd

Adidas Battle Pack gemmer på en stor nyhed

Adidas Battle Pack består af fire Adidas fodboldstøvler. Man kan egentlig også sige fem støvler, men Adizero går igen to gange. Med i Adidas Battle Pack er: Adidas Adizero, Adidas Adizero Messi, Adidas Nitrocharge, Adidas Predator Instinct og Adidas 11Pro II. Der er nemlig to Adizero støvler i Adidas Battle Pack og der er en lille forskel på dem. Den ene Adizero model er til alle spillere og den har samme farver mønster, som de andre støvler i Adidas Battle Pack. Der er dog en Adizero støvle mere som er specielt lavet til Lionel Messi. Den har fået tilføjet lidt blå farve til mønstret, så den skiller sig lidt ud fra de andre støvler i Adidas Battle Pack.

Der er dog en ting mere udover den specialt designede Messi støvle, som er spændende ved Adidas Battle Pack. Det er den helt nye Adidas Predator Instinct, som pludselig ud af den blå luft kom frem i forbindelse med Adidas Battle Pack lanceringen. Adidas Predator Instinct er efterfølgeren efter den populære Adidas Predator LZ. Den minder lidt om Predator LZ, men der er dog lavet nogle markante ændringer, som vi vil komme mere ind på i en artikel kun om Adidas Predator Instinct. Adidas Battle Pack må siges at være et modigt træk fra Adidas’ side og vi glæder os til at se de helt store stjerner udkæmpe historiske slag i Brasilien iført støvlerne.

adidas-Battle-Pack_21

Køb støvlerne fra Adidas Battle Pack til gode priser her