Adidas fodboldstøvler fortsætter lanceringsfesten. 2014 har indtil videre været et meget begivenhedsrigt år, hvis man kigger på Adidas lanceringer. Faktisk så har Adidas lanceret et hav af forskellige ”packs” med nye farver til deres forskellige fodboldstøvler. De forskellige nye Adidas farvekombinationer har i den grad delt vandene. Nu er Adidas så klar med endnu en ny serie af farver. Adidas Hunt Series hedder den nye lancering og den gemmer bl.a. på ét helt særligt kendetegn.

Den første støvle vi kigger på i Adidas Hunt Series er, Adidas F50 Adizero Hunt. Adizero og Crazylight modellerne har for alvor slået Adidas’ position på letvægtsmarkedet fast. Adidas F50 Adizero er som skabt til at være med i Hunt Series. Idéen med Hunt Series er nemlig, at lave en farvekombination, som kan lyse i mørke. Adidas F50 Adizero Hunt skiller sig altså ikke blot ud i dagslys, men også når det er mørkt.

Vil du være selvlysende og lynhurtigt? – Så køb Adidas F50 Adizero Hunt til kun 1444.- her. 

Selve Adizero støvlen har Adidas ikke ændret på. Adidas F50 Adizero Hunt er en helt normal Adizero støvler, som blot har fået en nye omgang farve. Når man ser farven i dagslys, så er den egentlig meget neutral. Den forreste del er lavet i en lysegrøn farve, mens den bagerste del er helt hvid. Men når mørket falder på, så ændrer støvlen sig i den grad.

Støvlen ændrer fuldstændig farve i mørke. Hele støvlen for en selvlysende grøn farve og de tre Adidas striber bliver synlige. Selve funktionaliteten bag designet kan diskuteres. Man kan spørge sig selv om, hvad det egentlig skal bruges til, men én ting er ihvertfald helt sikker – konceptet og udførelsen er virkelig fed!

adidas f50 adizero hunt fodboldstøvler

Det er en støvle, som man kan forvente, at se på fødderne af nogle af de helt store stjerner. Selve “glow” effekten får man nok desværre ikke at se folde sig ud, da de fleste europæiske stadions er ret godt lyst op.

Hvis man vil opleve den fulde effekt og det virkeligt fede og unikke selvlysende look, så skal man købe støvlen selv. Hvis man træner om aftenen i vinter halvåret, så vil der være god mulighed for, at man kan få den selvlysende effekt at se. Man kan selvfølgelig også lige slukke lyset i omklædningsrummet og vise sine selvlysende Adidas F50 Adizero Hunt frem der.

Vil du være selvlysende og lynhurtigt? – Så køb Adidas F50 Adizero Hunt til kun 1444.- her.