Adidas Nitrocharge fodboldstøvlen er bygget til de fodboldspillere, som bare ikke kan stoppe med at løbe og arbejde for holdet. Afdelingen fro Adidas fodboldstøvler kalder denne type spiller for “The Engine” og udfra denne tankegang skabte de Nitrocharge. Adidas Nitrocharge er netop blevet præsenteret i en helt ny variant, Adidas Nitrocharge 1.0, som har fået et helt nyt design. Det nye design giver nye muligheder og disse muligheder udnytter Adidas til fulde med den nye Adidas Nitrocharge Hunt.

Kan du lide hvad du ser? – Køb Adidas Nitrocharge Hunt til kun 1444.- her

Med Adidas Nitrocharge Hunt er Adidas for alvor faldet for striberne. Støvlen bærer præg af det stribede design som Adidas har valgt. I modsætning til Adizero og Predator Instinct Hunt, hvor den forreste del er lysegrøn, så er den forreste del på Adidas Nitrocharge Hunt, hvid med nogle utydelige lysegrønne striber. Det er i stedet den bagerste del af støvlen på Adidas Nitrocharge Hunt, som er grøn.

Rent design

Udover designet så har Adidas ikke ændret noget på fodboldstøvlen. Overdelen har fået et lidt anderledes finish, som gør at den lyser i mørke, men det er ikke noget, der har nogen effekt på selve fodboldspillet. Midt på støvlen sidder Adidas’ Energysling, som sikrer optimal kraftoverførsel og lockdown effekt.

Som man kan se på billedet ovenover, så ændrer Adidas Nitrocharge Hunt fuldstændig udseende når mørket falder på. Designet med striberne bliver mere markant og hele overdelen og knopperne lyser op. Det giver alt i alt et rigtig fedt og meget unikt udseende, som aldrig er set på nogen andre fodboldstøvler.

Man kan måske diskutere effekten af en selvlysende fodboldstøvle, men om ikke andet så får man da noget unikt. Det er muligt, at nogle af de store stjerne vil trække i Adidas Nitrocharge Hunt, men “glow effekten” vil nok være svær, at få øje på pga. belysningen på de store stadions. De fleste af os “normale mennesker” spiller dog primært under svage lysforhold, og derfor er der altså mulighed for, at man selv kan se effekten på banen.

Kan du lide hvad du ser? – Køb Adidas Nitrocharge Hunt til kun 1444.- her