Det vælter ind med nye lanceringer af fodboldstøvler for tiden. Adidas fodboldstøvler har netop præsenteret deres Crazylight pack og nu er de så klar med den næste kollektion – Adidas Supernatural Pack. Vi har taget et nærmere kig på de nye Supernatural støvler og den første der skal en tur gennem maskinen er Adidas Predator Instinct Supernatural.

 

Adidas har med deres Predator Instinct Supernatural haft en helt bestemt idé: At skabe en støvle med et frygtindgydende udseende over for modstandere og fans. Det har de gjort ved, at lave en Predator Instinct i en vild selvlysende grøn farve med nogle endnu vildere detaljer.

Predator Instinct Supernatural bærer præg af et nyt vildt design

Predator Instinct Supernatural er rent designmæssigt delt i to dele. Den forreste del er grøn og den bagerste er navy blå med de tre klassiske Adidas striber. Den forreste del har fået lavet et dyrelignende print, som for alvor får Predator Instinct til, at lige et rigtigt rovdyr på banen. Overdelen er lavet af det velkendte Hybridtouch materiale, som giver en særdeles god komfort. På overdelen finder man også de 5 velkendte SL gummi zoner, som bl.a. giver bedre kontrol med bolden og power når man skyder.

 

Tilbage til de gamle teknologier efter lanceringen af Predator Instinct Crazylight

I forbindelse med lanceringen af Predator Crazylight, så vi at Predator Instinct blev udstyret med Adidas’ SprintFrame. Med Adidas Predator Instinct Supernatural er støvlen dog gået tilbage til den normale ComfortFrame, som generelt set passer bedre til Predator Instinct modellen, fordi den giver en god komfort og stabilitet. Også knopsystemet er tilbage som vi kender det bl.a. med en lidt speciel detalje, hvor de fire bagerste knopper er lavet i pink.

 

Adidas lovede tidligere på året, at der ville komme 14 forskellige Predator Instinct farver i løbet af 2014 i anledning af Predator modellens 20 års jubilæum og Predator Instinct Supernatural er nummer 12 i rækken.

Er du klar til at trække i Predator Instinct Supernatural? – Forudbestil støvlen her.