Af Anders Lang Jensen

Dagen i dag forventer mange bliver dagen, hvor Alexis Sanchez officielt bliver Manchester United-spiller. Men tiden er snart ovre for døgnet, men alting kan nå at ske endnu.

Og rygterne om, at skiftet er lige oppe over, er ikke blevet færre af, at et billede af Sanchez i en United-trøje florerer flere steder på internettet. Det skriver The Sun blandt andre. På billedet er det angiveligt Sanchez med nummer 7 på ryggen, der er i færd med at tage en selfie.

Det kunne ligne, noget af en offentliggørelse chileneren selv er i færd med at lave. Man ser flere og flere klubber annoncere transfers på de sociale medier, hvor spilleren selv viser sig frem og fortæller. Det kunne meget vel være en video, vi ser inden længe.

Manchester United har i hvert fald en stor interesse i at hente sydamerikaneren. Og efter alt at dømme bliver det i en byttehandel, som sender Arsenal-stjernen til Old Trafford, og hvor armenske Henrikh Mkhitaryan ryger til Emirates Stadium i London.

Det ligner altså, at det blot er Henrikh Mkhitaryan, som mangler at blive enig om et skifte, da Alexis ser ud til allerede at befinde sig i Manchester, og altså med en United-trøje trukket over hovedet.

LÆS OGSÅ: 

Anfield kalder: Liverpool henter dansk landsholdsstjerne!