Bayern Münchens træner Pep Guardiola indrømmer, at han godt kunne tænke sig at prøve kræfter med Premier League, men kun, hvis hans arbejdsgiver bliver en London-klub. 

Guardiola har kontrakt med den tyske storklub, Bayern München, frem til sommer. Indtil videre ligner den spanske træner ikke en mand, der vil forlænge med den sydtyske klub, da han eftersigende, godt kunne tænke sig at afprøve sine evner i England.

Ifølge den engelske avis Daily Mail, har 44-årige Guardiola fortalt sin familie og venner, at han inden længe flytter til England. De engelske London-klubber er angiveligt på listen over den  tidligere Barcelona-træners ønskejob. Primært Arsenal og Chelsea er der dog tale om.

Læs også: Gavmildt: 10 fantastiske ting Ronaldo har gjort for andre folk

Kilder omkring Manchester City melder, at de hellere end gerne vil have Guardiola til den blå del af Manchester. De er nemlig overbeviste om, at han er manden, der kan bringe Champions League-trofæet til Etihad Stadium. Netop af den grund ser folk omkring klubben ham, som den perfekte afløsning for den nuværende manager, Manuel Pellegrini.

Guardiola har til nytår

Bayern München, der i øjeblikket ligger nummer et i den tyske Bundesliga, har givet Guardiola indtil nytår til at bestemme sig, om han vil forlænge kontrakten eller lade den udløbe. Såfremt den tidligere spanske landsholdspiller vælger sidstnævnte mulighed, vil klubben allerede til nytår finde en ny træner og her er Carlo Ancelotti et godt bud.

Læs også: Wayne Rooney sender besked til Cristiano Ronaldo

Den anden vej rundt, har Joseph Guardiola, som er hans rigtige navn, relativ gode mulighed for at blive træner i enten Arsenal eller Chelsea.

Arsenal-manageren Arsene Wenger er ved at være oppe i årene med sine 66 og derfor har franskmanden selv sagt, at han godt kunne finde på at gå på pension, når hans kontrakt med The Gunners udløber i 2017.

Med Chelseas dårlige sæsonstart og placering i den nederste halvdel af tabellen er Jose Mourinhos træner-job i London-klubben naturligvis usikkert. Viser klubejeren Roman Abramovich ingen nåde, ja så fyrer han Mourinho og ansætter Guardiola i stedet.