Gareth Bale har den seneste tid været plaget af skader, men vendte i weekenden tilbage til Real Madrid-holdet. Dog kunne klubbens fans opleve ham med et stort hul i højre sok. Det er der, ifølge ham selv, en ganske enkel forklaring på. 

Af David Paris

26-årige Gareth Bales skadesproblemer – primært omkring læggen – har plaget Real Madrids sæson, hvor de halter langt efter ærkerivalerne fra Barcelona på førtepladsen. Superstjernen Bale har kun startet inde i 16 kampe, og det er mest af alt på grund af sine mange skader i løbet af denne sæson. Dog vendte han tilbage til lørdagens, efter seks uger på sidelinjen, og her vandt kongeklubben med svimlende 7-1 mod Daniel Wass’ Celta Vigo.

Den walisiske landsholdsspiller kom på måltavlen og her spottede de mange Real Madrid-fans nogen underligt omkring hans strømpe på højre læg.

gareth

Hullet i strømpen er, ifølge Bale, et bevidst valg, fordi han angiveligt mener, at det letter trykket på hans læg, som han har haft skadesproblemer med i den seneste tid.

Bale siger selv, at det er en genialitet, men om det virker, er i realiteten op til den enkelte. Udover dette trick, plejer den tidligere Tottenham-fløjspiller også at klippe den nederste del af sine sokker af, således kan han have et par ‘træningssokker’ på, samtidig med kampsokken.

bale

Da den nuværende Real Madrid-manager, Zinedine Zidane, blev spurgt om strømpesituationen for Bale, svarede han blot: “Han er klar til at spille, og det er det vigtigste. Hullerne i sokkerne? Det er noget han selv bestemmer.”

Læs også: Engelsk klub skal købe Bale og Ronaldo!

Læs også: 10 fodboldspillere der ligner dyr – Bale, Suarez og Sagna er alle med på listen