De to Real Madrid-profiler Gareth Bale og Karim Benzema har afsløret, at de vil væk fra Real Madrid hvis Cristiano Ronaldo bliver solgt. Ronaldo bliver netop i øjeblikket sat i forbindelse, med et skifte væk fra Real Madrid og mod Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at der er en trist nyhed, for Real Madrid-ledelsen og fansene. Cristiano Ronaldo rygtes nemlig i disse dage væk fra Real Madrid, og mod Premier League hvor Ronaldo slog igennem tidligere.

(Photo: Getty Images)

Det meldes nemlig at der er to Real Madrid-stjerner som bliver meget utilfredse, hvis det ender med at Cristiano Ronaldo forlader den spanske storklub. De to spillere der er tale om er Karim Benzema og Gareth Bale.

De to spillere har ifølge mediet afsløret at de forlader Real Madrid, hvis det er at Cristiano Ronaldo gør det. Da de ikke vil spille for Los Blancos, hvis ikke den 32-årige portugisiske stjerne er der længere.

Calciomercato understreger samtidig at Gareth Bale allerede er en spiller, som bliver rygtet væk fra Real Madrid. Eftersom at den walisiske stjerne altid er skadet, og nu er Real Madrid-præsidenten Florentino Perez blevet utålmodig.

Den franske angriber Karim Benzema har også været rygtet væk. Det har oftest hængt sammen med at en anden stjerneangriber, har været rygtet mod Santiago Bernabeu. Men Benzema laver mål, og derfor er han stadig en solid angriber at have i klubben.

Har de to spillere dummet sig?

Det må forventes at Gareth Bale og Karim Benzema formentlig ikke bliver populære, hos Zinedine Zidane og Real Madrid-ledelsen når de læser om deres afsløring. Men det største spørgsmål i denne situation, er selvfølgelig omhandlende Cristiano Ronaldo.

Det hele afhænger jo tydeligvis af om portugiseren bliver hos La Liga-storklubben, eller om han vil prøve noget nyt, ved et skifte væk fra Santiago Bernabeu.

Læs også: Spændende: Ronaldo kan lave et chokskifte til Premier League