Den 32-årige portugiser sættes ifølge to spanske medie, i forbindelse med et skifte tilbage til Premier League. Det var nemlig i Premier League, og mere præcist hos Manchester United, hvor Ronaldo for alvor slog igennem.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver, at Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo rygtes væk fra Real Madrid. Der er ifølge mediet stor interesse i portugiseren, fra Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Den nu 32-årige portugiser har været super velspillende i de seneste par sæsoner. Men i denne sæson har Cristiano Ronaldo ikke spillet så fantastisk, og derfor meldes det nu at Ronaldo kunne være på vej væk fra Santiago Bernabeu.

Det meldes at det primært er Ronaldos agent Jorge Mendes, som har gjort at der nu skrives rygter. Hvad Jorge Mendes helt præcist har gjort, afsløres ikke af nogen. Men det meldes at Ronaldo måske ikke er helt tilfreds hos den spanske storklub.

Dog skriver det spanske medie AS samtidig, at de forventer der er større mulighed for at Chelsea kan sikre sig Cristiano Ronaldo. Da det meldes at Manchester United ikke vil gå ud og bruge mange millioner, på spillere endnu et transfervindue.

Tager Cristiano Ronaldo turen tilbage til Premier League?

Dog må man understrege at muligheden for at hente Cristiano Ronaldo tilbage til Old Trafford, må være interessant for United. Men samtidig må man understrege at det vil koste mange penge, og så er portugiseren samtidig blevet 32 år gammel.

Derfor er det måske ikke alle pengene værd, at hente den erfarne Real Madrid-stjerne til Old Trafford. Men der er formentlig mange Premier League-fans, som ville elske at se portugiseren tilbage i Premier League.

Da Cristiano Ronaldo for alvor fik sit gennembrud, hos Premier League-storklubben Manchester United. Derefter gik turen til Real Madrid, hvor Ronaldo også har etableret sig som en af de bedste spillere i klubbens historie.

Læs også: Southgate konkludere: Vi kommer til at have masser af unge spillere med til VM