De fleste Arsenal-fans er ikke tilfredse med den chilenske spiller, Alexis Sanchez, der i øjeblikket slet ikke præsterer på banen.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Og chileneren havde bestemt heller ikke den bedste kamp i løbet af sit liv, da The Gunners blev besejret med 3-1 af Manchester City søndag eftermiddag.

Det er ikke løgn, hvis man siger, at Alexis Sanchez ikke får mange point i Arsenal-fansenes bøger i øjeblikket.

Chileneren, som endnu ikke har underskrevet en kontrakt med London-klubben, formåede heller ikke at imponere, da klubben tabte med 3-1 til Manchester City søndag eftermiddag.

Statistik fra kampen viser, at han var den spiller, der lavede mindst på banen af samtlige spillere, og udgjorde kun en relativt lille trussel i det offensive spil i de 90 minutter, han fik på banen.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

 

Gunners-tilhængere tog de sociale medier i brug for at kritisere hans optræden under kampen, og det ser ud til, at fansenes tålmodighed med chileneren så småt er ved at rinde ud.

Efter kampen gjorde han sågar også flere af dem rasende, da han krammede den tidligere Arsenal-spiller og nuværende Manchester City-coach, Mikel Arteta.

En video optaget af football.london-journalisten, Charles Watts, viser, at chileneren går fra banen, og krammer den spanske spiller.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS

 

Det var dog ikke det faktum, at han hilste på den tidligere Arsenal-spiller, der fik sindet i kog hos de fleste tilhængere.

Nej, tværtimod, var det på grund af, at man kunne se, hvor tæt Sanchez er på folkene hos Manchester City – en klub, som han har været kædet kraftigt sammen med i de seneste par måneder.

Hvad tror du? Ender Alexis Sanchez hos Manchester City eller er det bare rygter?

Nedenfor kan du se Sanchez og Arteta hilse rigtig godt på hinanden:

 

Naturligvis affødte det en del reaktioner fra Arsenals tilhængere.

https://twitter.com/tal_shaki/status/927210002871390213