Santi Cazorla har i denne sæson været en kæmpe profil for Arsenal. Han har brillieret med små finurlige driblinger og flere flotte mål og assists. Særligt henover julen og i januar har Cazorla været en særdeles vigtig mand for Arsenal, hvor han blandt andet flere gange har afgjort kampene.

Cazorlas flotte spil er blevet bemærket af flere europæiske topklubber og særligt i Spanien beundrer mange storklubber, den lille spanske maestro. Cazorla skulle dog eftersigende være klar på et skifte tilbage til Spanien, på trods af sucessen i England. Atletico Madrid er klubben som han angiveligt skulle være i kontakt med i øjeblikket omkring et muligt skifte.firmino

Noget tyder nu på, at Arsenal og manager Arsene Wenger har indstillet sig på, at de muligvis mister Santi Cazorla til sommer. De er derfor allerede nu igang med, at søge efter en erstatning til den legendariske Arsenal trøje, som har de samme tekniske evner og det samme overblik som spanieren.

Roberto Firmino skulle være manden, som Arsene Wenger har udset sig som erstatningen for Cazorla. Brasilianske Firmino nyder i øjeblikket stor sucess i Tyskland, hvor han optræder for Hoffenheim. Firmino er en hurtig, kreativ og teknisk fodboldspiller, som altså besidder mange af de samme kvaliteter som Cazorla. Han er ovenikøbet kun 23 år gammel. Han skulle angiveligt have en frikøbsklausul på 180 millioner, som Arsenal mener er en fair pris.

Læs flere Arsenal Nyheder her.