Luis_Suarez_FCB_2014Der er i øjeblikket stor uro i den spanske storklub, FC Barcelona. Træner Luis Enrique er ikke en populær mand blandt spillere og fans. Han har skiftet meget rundt mellem forskellige taktikker og senest valgte han, at bænke de to stjerner, Lionel Messi og Neymar i kampen mod Real Sociadad. Samme kamp blev tabt 1-0 og dagens efter første det blandt andet til en fyring af den daværende sportschef.

Læs også: Her er Neymars løn

I sommer kom Luis Suarez til FC Barcelona efter et turbulent VM, hvor han igen var involveret i en bide episode. Prisen var på omkring 6-700 millioner kroner. Luis Suarez har dog ikke haft den forventede succes. Spilleren selv skulle eftersigende have svært ved, at vende sig til en rolle, hvor han ikke alene er holdets store stjerne. I både Ajax og Liverpool var Suarez den helt store stjerne på holdet, men det er ikke tilfældet i FC Barcelona. Suarez skulle også være utilfreds med, at træner Luis Enrique ofte spiller ham på forkerte positioner.

Utilfredsheden hos Luis Suarez er blevet bemærket i England. De to storklubber, Arsenal og Chelsea skulle angiveligt være klar til, at hente Suarez tilbage til Premier League i januar. Prisen vil ligge på samme niveau, som den pris FC Barcelona betalte. Det er dog en pris som Arsenal og Chelsea er klar til at betale og et januar skifte kan derfor muligvis blive til virkelighed.

Du kan også finde information her på siden om produkter som fodboldstøvler, fodboldstrømper eller fodboldtrøjer.