DybalaaaArsenal har igennem de seneste år vist, at de er villige til at bruge penge, hvis de rigtige spillere er til salg. De har blandt andet hentet stjerner som, Mesut Özil og Alexis Sanchez, som virkelig har betydet meget for klubben, ikke blot spillemæssigt, men også fordi at de beviser, at Arsenal fortsat er et storhold.

Arsenals manager, Arsene Wenger, har flere gange givet udtryk for, at han fortsat har tænkt sig at bruge penge. Arsenal forbedreder sig i øjeblikket på en travl sommer, hvor de vil hente nye verdensstjerner. Det vil primært dreje sig om en forstærkning til den centrale midtbane og en enkelt til angrebet også.

Arsenal skulle eftersigende være tæt på en aftale med Palermo angriberen, Paulo Dybala. Han er i øjeblikket en af de mest eftertragtede angribere i verden. Han er 21 år gammel og har blandt andet været sat i forbindelse med, PSG, Manchester United og FC Barcelona. Han har scoret 11 mål i 20 kampe for Palermo i denne sæson. Palermo er klar til at sælge til sommer og prisen vil være på 0mkring 275-300 millioner kroner.

Du kan finde Arsenal trøjer her.

Læs flere nyheder om Arsenal her fra ind og udland.