Der er fuld gang i denne sommers transfervindue, hvor vi allerede har set en række store handler. Der er dog fortsat flere storklubber, som ikke har handlet voldsomt meget og derfor er forventningerne skruet i vejret her hvor vi nærmer os den sidste måned af transfervinduet.

En af de spillere, der har været en hel del i medierne er Dortmund’s tyske megastjerne, Marco Reus. Han skiftede til Borussia Dortmund i 2012 og siden da er det kun gået én vej og det er fremad. reus

Reus har igennem de seneste år spillet fantastisk og han har været en vigtig faktor for Dortmund’s nylige succes, selvfølgelig med undtagelse af sidste sæson, som var nået af en skuffelse for alle omkring Dortmund.

Reus er lynhurtig og så er han en rigtig farlig målscorer. Han scorer rigtig mange mål samtidigt med, at han også ofte assisterer sine holdkammerater.

I modsætning til andre offensivstjerner, så er Reus også utroligt hårdarbejdende. Disse kvaliteter har betydet, at mange storklubber i lang tid har jagtet ham vildt, men indtil videre har Dortmund og Reus afvist alt om et skifte.

Nu tyder noget dog på, at Reus kan være på vej væk fra Dortmund og en hel del klubber skulle eftersigende så klar til at hente ham.

Arsene Wenger vil have Reus til Arsenal

Liverpool og Real Madrid har længe været meldt interesserede i Marco Reus og nu melder Arsenal sig så også ind i kampen om at få tyskeren i den røde gunners trøje. Borussia Dortmund’s ledelse har flere gange afvist alt om et skifte, men hvis det rigtige beløb kommer på bordet, så kan man formentlig blive nødt til at sælge ham.

Marco Reus er lige blevet 26 år gammel og hvis han skal skifte til en større klub, så skal det nok snart til at være. Liverpool har eftersigende allerede budt på Reus, men tyskeren ønsker angiveligt kun at skifte til en klub, der skal spille i Champions League i næste sæson.

Arsene Wenger skulle være meget opsat på at udnytte muligheden for at hente Reus og han vil derfor byde hele 450 millioner på tyskeren. Marco Reus kan meget vel være den mand, der fuldender Arsenals offensiv og gør holdet til seriøse mesterskabskandidater.

Real Madrid har også været sat i forbindelse med Marco Reus, men tyskeren skulle angiveligt foretrække et skifte til Premier League.