Arsene Wenger bruger meget sjældent mange penge på én spiller, men det gjorde han i den grad, da han i 2013 købte Özil fri af Real Madrid.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Cirka 450 millioner kroner spenderede Arsenal-træner Arsene Wenger i 2013, og mens den tyske spiller havde det svært i sin første sæson i London-klubben, så har han det seneste års tid virkelig trådt i karakter. Han har lavet intet mindre end 18 oplæg i denne sæson, og mangler blot to mere, for at slå den nuværende rekord i Premier League.

Derfor vil Arsenal efter sigende forgylde ham, for ifølge Football Insider, så har de tilbudt ham en 5-årig kontrakt, hvor ugelønnen forventes at stige fra 1,4 millioner kroner, til omtrent to millioner kroner. Hvis det bliver en realitet, så bliver han klubbens bedst betalte spiller.

Læs også: Zlatan: Vil ikke spille for engelsk storklub, hvis denne manager er der

Mesut Özil har spillet i en anden storklub, nemlig Real Madrid, men inden skiftet til den spanske kongeklub spillede han for tyske Werder Bremen og Schalke 04.

I Schalke måtte gennembruddet dog lade vente på sig, og den dengang 18-årige spiller havde ikke helt færdigudviklede de egenskaber, der kendetegner en profil i Bundesligaen.

Gennembruddet kom dog, da han skiftede til Werder Bremen i 2008, og her nåede den unge tysker at spille 71 kampe og score 13 mål, inden han i 2010 skiftede til Real Madrid.

Læs også: Neymar: Barcelona bør skrive under med Juventus-stjerne