Thomas Delaney forlod i vinters FC København og Superligaen til fordel for Werder Bremen og Bundesligaen. Nu vil Bundesliga-klubben ifølge den tyske avis, Bild, hente endnu en dansker til klubben.

29-07-2013: Superliga Esbjerg vs. AaB – Keeper Frederik Rønnow, Esbjerg (EFB). © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Det tyske medie Bild mener at vide, at Bundesliga-klubben Werder Bremen angiveligt er ude efter Brøndbys målmand, Frederik Rønnow. Det skriver Tipsbladet i dag.

Rønnow har haft en fænomenal sæson, og den unge målmand vikarierede i tirsdagens landskamp mod Tyskland for den småskadede Kasper Schmeichel.

Der var ikke en finger at sætte på Frederik Rønnows præstation i landskampen, og ikke mindst derfor meldes Werder Bremen nu interesserede i ankermanden. Tyskerne kan dog godt forvente at få kamp til stregen om danskerens underskrift.

Læs også: FIRE spillere du bare SKAL kende navnet på under U-20 VM

Klubber som Anderlecht, Stuttgart og Genk meldes alle interesserede i den danske landsholdsmålmand.

Hvis Rønnow skifter til Werder Bremen får han følgeskab af Thomas Delaney, som allerede er i klubben, og FC Københavns Ludwig Augustinsson, der kommer til den 1. juli.

I morgen går det løs i Kazakhstan, hvor det danske landshold skal forsøge at skaffe en vital udesejr. Dér vogter Frederik Rønnow med al sandsynlighed atter buret.

Læs også: Exit for Alexis endegyldigt: Europæisk gigant tilbyder Sanchez GIGANT-løn