AC Milan har denne sommer købt mange spillere, heriblandt Leonardo Bonucci, Ricardo Rodríguez og Andre Silva, men som en del af fornyelsen på holdet skal de overflødige spillere væk. Derfor har klubben nu sat tre erfarne herrer på transferlisten.

GUANGZHOU, CHINA – JULY 15: Carlos Bacca of AC Milan in action duirng training session ahead of the 2017 International Champions Cup football match between AC milan and Borussia Dortmund at University Town Sports Centre Stadium on July 15, 2017 in Guangzhou, China. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

Gabriel Palletta, Jose Sosa og Carlos Bacca ligner alle tre mænd uden fremtid i Milan. Det skriver det italienske medie, calciomercato.com.

Der er tale om de mere garvede spillere på holdet. Mens mange af de nyindkøbte har en forholdsvis allerede, vil gennemsnitsalderen sænkes gevaldigt, hvis disse tre spillere forlader klubben.

LÆS OGSÅ: Brøndby må undvære vigtig spiller til returopgøret i Split – har fået tre dages karantæne

Klubbens træner, Vincenzo Montella, anser ikke Gabriel Palletta, Jose Sosa og Carlos Bacca som en del af det nye Milan. De er henholdsvis 31, 32 og 30 år, en samlet alder på næsten 100 år for de tre spillere. Tipsbladet skriver, at de alle er røget på transferlisten.

LÆS OGSÅ: Spelmann brokkede sig over JYSK Park – så gjorde Silkeborgs fanklub dette

Navnlig Bacca har været den største succes for AC Milan. Med 34 mål i 77 kampe har han oparbejdet sig et fornuftigt antal mål i forhold til antal spillede kampe.

Især, når man medregner Milano-klubbens placeringer de seneste par år. Marseille skulle være interesserede i at leje den colombianske angriber, men AC Milan vil altså kun sælge.

De to andre spillere, Palletta og Sosa, har kun opnået sporadisk succes i klubben, og førstnævnte var i forrige sæson udlejet til Andreas Cornelius’ nuværende klub, Atalanta.

José Sosa har blot spillet 18 kampe i den rød-sorte trøje, men er altså angiveligt allerede på vej væk fra den Serie A-klubben.

LÆS OGSÅ: BREAKING: Brøndby sælger midtbanemand