Rygterne har været vedvarende omkring et muligt skifte for David de Gea. Han forventes nemlig at skifte til Real Madrid. Men nu er den spanske kongeklub træt af den langsommelige proces og kigger i stedet mod Serie A.

Gianluigi Donnarumma kan meget vel være på vej til den spanske hovedstad i opsigtsvækkende transfer. Foto: Getty Images.

Læs også: Fire klubber er ligeglade: Vil aktivere Ronaldos frikøbsklausul

Manchester Uniteds målmand David de Gea var for et par sæsoner blot en fax og et ukendt antal af misforståelser fra at skifte til de nykårede Champions League-mestre fra Real Madrid.

Siden dengang har spekulationerne taget til om et muligt skifte, men Real Madrid har opgivet at forhandle med Manchester United, der efter alt at dømme forlanger 555 millioner kroner for deres spanske målmand.

I stedet kigger klubben mod Serie A og Milano, hvor den unge målmand Gianluigi Donnarumma holder til. Den blot 18-årige målmand har været fast inventar for klubben fra modebyen i de seneste to sæsoner, og han spås af mange eksperter til i fremtiden at blive verdens bedste målmand i en lang årrække.

Læs også: Wenger er rejst til Frankrig: STOR aftale med fransk topangriber i vente

Donnarummas kontrakt udløber allerede næste sommer. Det betyder, at klubber som f.eks. Real Madrid kan få fat i Donnarumma næste sommer, uden at skulle betale en øre for ham.

AC Milan vil dog ikke lade Donnarumma gå gratis, og derfor har italienerne tilbudt den unge målmand til Real Madrid, der er på jagt efter en ny målmand.

Gianluigi Donnarumma fik debut mod netop Real Madrid i International Champions Cup i juli 2015. Siden da er det blevet til 68 kampe for milaneserne og uendelige clean sheets.

Læs også: Ovenpå FCK’s vanvittige sæson: Danmark tæt på ekstra Champions League-plads