Presentation of Ernesto Valverde as new coach of FC Barcelona, in Barcelona, on june 01, 2017. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Torsdag fremførte det spanske fodboldforbund en plan om, at nogle La Liga-kampe i fremtiden afholdes i USA. Og det har ført til en masse kritik fra utilfredse fodboldfans verden over.

Tidligere på ugen kom det frem, at det spanske fodboldforbund har i sinde at rykke nogle af kampene i La Liga et smut over Atlanten. Det vækker undren og forbavselse hos mange. Heriblandt Ernesto Valverde, som til daglig står i spidsen for FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Vildt: FC Nordsjælland sælger angriber til Juventus

– Det virker lidt underligt at spille en ligakamp i udlandet. Vi har jo allerede spillet Super Cuppen i Marokko i sidste weekend, så jeg ved ikke, hvad jeg skal mene om det. Hvis de rykkede den marokkanske Super Cup hertil, ville vi jo nok også undre os lidt.

– Fodboldens verden ændrer sig hele tiden, men nu må vi se om det bliver til noget, siger Valverde ifølge spanske medier.

LÆS OGSÅ: Marcondes har fået flere tilbud: Brentford afviser dem alle

FC Barcelona sparker deres La Liga-sæson i gang senere i dag mod Alaves. Der er kick-off klokken 22.15, og kampen kan ses på Strive Sport (forudsætter abonnement).

LÆS OGSÅ: Medie: Negredo fortid i Besiktas – her er hans nye klub