Bayern München annoncerede torsdag eftermiddag, at man har skilt sig af med den italienske træner, Carlo Ancelotti, med øjeblikkelig virkning. Fyringen kom efter Bundesliga-mandskabets 3-0 lussing ude mod Paris Saint-Germain onsdag aften.

Nederlaget blev det sidste, man så til Carlo Ancelotti på Bayerns trænerbænk i denne omgang. Det tyske mandskab har på det seneste været i en noget svingende form. For eksempel har man tabt fem point i løbet af de første seks kampe i Bundesliga, mens man har tabt tre ud af fire kampe i Europa-regi.

Men var Bayern lidt for hårde? Den 58-årige italiener er ikke den første, der får sit mandskab slagtet af de nådesløse parisere.

SE OGSÅ: Ancelotti fik kun 15 måneder som træner for Bayern – nu har han skrevet dette på Twitter

I februar måned tabte de spanske giganter fra FC Barcelona 4-0 og blev skilt ad på Parc des Princes, mens Arsenal heller ikke formåede at vinde over PSG på udebane.

Bayern var det syvende tyske mandskab i træk, der har ikke har formået at vinde i den franske hovedstad.

SE OGSÅ: Ingen mål igen: TV-eksperter RISTER FCK-holdet

Les Parisien, som klubben også kaldes, har nemlig en helt vanvittig statistik på hjemmebane. Sommerens store pengeforbrugere er nemlig kun blevet slået én enkelt gang i de sidste 43 europæiske kampe på Parc des Princes.

Derfor kan der sættes tvivl ved, om Ancelotti burde fyres, alene på baggrund af et 3-0 nederlag til Paris Saint-Germain. Formentlig ligger begrundelsen for fyringen noget dybere, end blot dette nederlag.

SE OGSÅ: Twitter går amok over FCK-præstation: Se de sjove kommentarer her