Verdens eneste 4. Dobbelt vinder af den famøse FIFA Ballon d’Or (Den Gyldne Bold), verdens eneste 3. Dobbelt vinder af The European Golden Shoe (Guldsko) og 2012’s dyrestes spiller. Der er selvfølgelig tale om Lionel Messi. Fodboldspilleren, der fik sin første kontrakt skrevet på en serviet, og ikke har omtalt klubskrifte siden.
Lionel Messi har siden sin debut for FC Barcelona i  oktober 2004 været betragtet som en helt og et unikt fænomen, der forbindes med klubben. Men skal det være slut nu?
lionel messi

FC Barcelona’s sports direktør giver håb til Manchester City   

Barcelona’s internationale sport direktør, Ariedo Braida,  blev igår spurgt om Lionel Messi’s fremtid og hans svar gav et muligt håb til Man. City: “Jeg ser det svært, at Messi forfalder klubben, men i dagens fodbold sker der mærkelige ting”
Hertil nævner han Manchester City’s chancer for at et køb af Messi: “Med klubber der ligger inde med så store sum penge, som (Manchester) City, lader det ikke til, at bestemte beløb har nogen værdi”
Udspillet omkring Manchester City’s økonomiske fordel i forbindelse med et transfer af en af verdens bedste fodboldspiller bliver støtte op med en yderligere bemærkning fra sportsdirektøren: ” I fodbold sker de umulige ting, men jeg håber han bliver”

Kan Messi købes for penge? 

Det kunne tyde på, at bolden nu er kastet op i luften med en mulig gribechance for Manchester City. Som sportsdirektør, Ariedo  Braida, helt rigtig hentyder er Man. City en klub med økonomiske fordele, til netop at ligge de 205 millioner Pund i frikøbs-klausul for Messi.
Tidligere på sæsonen udtalte Messi selv, at han var glad og tilfreds i Barcelona, men i januar slap der nogen historier ud, omhandlende problemer mellem Messi og Luís Enrique. I den forbindelse udtalte Messi’s hold kammerat, Andrea Orlandi, til Daily Express: “Der har været masser af historier i år, men intet er kommet ud i pressen. Nu er de dog blevet offentliggjort, og alle ved, at der er et problem (mellem Messi og Luís Enrique)”
I denne forbindelse blev der spået at Chelsea havde udkig på Messi til sine blå Chelsea trøjer. Men er problemerne mellem Messi og Entique nok til, at Messi vil forlade hans højt elskede Barcelona? – og er han overhovedet til at købe for penge? Rygterne er sat igang på ny i Spanien og der ventes spændt på en udtalelse fra både Manchester City, Chelsea og hovedpersonen selv; Messi.