Bashkim Kadrii bekræfter, at F.C. København til sommer vil gøre alt for at komme af med den dygtige angriber. Randers, som han i øjeblikket er udlejet til, får heller ikke glæde af Kadriis kvaliteter.

COPENHAGEN, DENMARK – OKTOBER 10: Bashkim Kadrii of FC Copenhagen in action during during the Danish Superliga match between FC Copenhagen and Esbjerg fB at Telia Parken Stadium on Oktober 10, 2014 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

I denne sæson har Bashkim Kadrii været udlejet fra FCK til Randers, og til sommer forventes det, at han kommer hjem til den danske hovedstad. Men det bliver dog kun for en kort stund.

Ifølge den offensive FCK-profil vil klubben nemlig forsøge at sælge ham. Allerede nu er der gang i nogle ting, kan den tidligere OB-spiller berette.

Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert

– Selv om jeg har haft det rigtig godt her (i Randers red.), er det, som tingene står nu, ikke sandsynligt, at jeg fortsætter. Som udgangspunkt har jeg en kontrakt med FCK, men der er gang i nogle ting, som gør, at jeg kan sige, at det heller ikke bliver der, jeg spiller, siger han til Ekstra Bladet.

Bashkim Kadrii vil ikke afsløre mere om eventuelle bejlere.

Rygterne har længe svirret: Nu udtaler Liverpool-emne sig for første gang

Bashkim Kadrii sikrede sig, sammen med Randers FC, overlevelse i Superligaen. Over to kampe lykkedes det Hestene at besejre Lyngby med sammenlagt 4-2.

Det så ellers sort ud for Randers i efteråret, men i foråret har man fået løst de problemer, der var roden til alt ondt i første halvdel af sæsonen.

Hvor mener du, Kadrii passer ind? Deltag gerne i debatten på vores Facebook-side, hvor der dagligt er dugfriske nyheder fra fodboldverdenen, både ind- og udland.

CHOK: Liverpool laver sensationelt kup – Sommerens vigtigste handel er på plads