Nabil Fekir har offentligt udtalt sig om det skifte, han har været sat i forbindelse med de seneste uger. Franskmanden sendes nemlig til Liverpool, hvis rygterne holder. Efter Lyons kvalifikation til Champions League næste år, svarede Liverpool-emnet for første gang på rygterne.

Lyon slog Nice med 3-2, og dermed ender de på den tredjeplads, der sikrer fodbold fra den øverste europæiske hylde i næste sæson.

Fekir har været kædet kraftigt sammen med Liverpool i de seneste uger, idet Merseyside-klubben forbereder sig på flere, markante forstærkninger denne sommer.

Den 24-årige Fekir har været tavs, og har nægtet at svare på nogle spørgsmål angående transfer-aktivitet den sidste måned.

Men efter lørdagens sejr, antød Fekir, at han forlader Frankrig, for i stedet at spille i Premier League i nærmeste fremtid.

Liverpool-emne: Nabil Fekir. Foto: Carlos Rodrigues/Getty Images

– For at være ærlig, så ved jeg det ikke. Jeg har haft en god sæson her, med trænerne, tilskuerne og fremragende spillere, fortalte Fekir til RMC Sport.

– Der var en masse følelser, og vi sluttede af med stil. Jeg har givet Lyon alt. Det kan man også se i fremtiden. Selv om det hele ikke har været perfekt i denne sæson, sluttede vi godt af. Det er en af mine største glæder at slutte som nummer tre.

– Som jeg fortalte dig, var denne kamp meget vigtig for mig.

– Jeg skal have en snak med præsidenten (Jean-Michael Aulas). Vi får at se, hvordan det kommer til at gå, afslutter Fekir.

Fekir blev skiftet ud i det 84. minut mod Nice.

Stor udrensning i OB: Enorm risiko for at miste ni spillere

Og en kommentator på den franske tv-kanal, Canal+, var ikke i tvivl. Under kampen bekræftede han spillerens kommende afgang.

– Han skifter til Liverpool i den næste sæson. Han ville gerne forlade klubben under de bedste forudsætninger. Og det øjeblik er kommet nu.

Transfervinduet er åbnet i England, men Liverpool færdiggør nok næppe nogen handler, før Champions League-finalen i Kiev den 26. maj er ovre.

Men med VM, som starter inden længe – helt præcist den 14. juni – og flere spillere, som rejser til deres respektive landshold umiddelbart efter CL-finalen, vil Jürgen Klopp nok gerne have sine indkøb på plads så hurtigt som muligt.

Fekir er en af de 23 mand, som den franske landstræner, Didier Deschamps, har udtaget forud for slutrunden i Rusland. Frankrig varmer op til slutrunden med en venskabskamp mod Irland den 28. maj.

Jysk traditionsklub opruster markant: Vil hente 4-5 nye spillere