Jürgen Klopp har bekræftet de 23 mand, som kommer til at udgøre Liverpools trup i morgendagens Champions League-kamp mod AS Roma. Adam Lallana er en del af den trup, som tirsdag rejste mod Italien, så der er godt nyt til Liverpools fans.

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images,

The Reds forlod Merseyside her til eftermiddag. Roma venter onsdag, og her skal Liverpool forsøge at forsvare en 5-2-føring fra den første kamp i semifinalen i Champions League.

Lallana har taget turen mod den italienske hovedstad sammen med resten af førsteholdet, selv om han har siddet ude med en skade siden en kamp mod Crystal Palace i marts måned.

Den engelske landsholdsspiller var i første omgang dømt ude resten af sæsonen, men har altså genoptrænet særdeles hurtigt, efter en rejse til Sydafrika i sidste måned, hvor han modtog behandling. Han kan meget vel optræde allerede i denne sæson igen.

LÆS OGSÅ: U-vending: Liverpool-stjerne bliver måske alligevel i klubben

Sadio Mané er også ombord på flyet, der har retning mod Rom. Det på trods af, at han missede weekendens uafgjorte opgør mod Stoke City på grund af et mindre problem med musklen. Den senegalesiske landsholdsspiller forventes at være med i angrebet hos Liverpool onsdag aften.

Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold er ligeledes ombord på flyet, og de bør være kampklare. De pådrog sig dog begge skader i weekenden, men dem er de angiveligt allerede over.

Men Liverpool må dog undvære Joe Gomez, idet han pådrog sig en skade mod Stoke i weekenden. Joël Matip og Emre Can er ligeledes heller ikke med på flyet, der i dag er rejst mod Italien.

LÆS OGSÅ: Transfernyt: Celtic snupper et af Liverpools største talenter

Her er Liverpools trup til kampen mod Roma:

Karius, Clyne, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Salah, Henderson, Klavan, Moreno, Mane, Lallana, Mignolet, Robertson, Ings, Solanke, Jones, Ward, Woodburn, Masterson, Camacho, Alexander-Arnold.