Efter aftale med Ståle Solbakken og resten af FCK rykker Lord Bendtner tilbage til hans barndomsklub efter denne sommer. Ekstrabladet var første ude med anelserne om skiftet, da de tirsdag i sidste uge skrev artiklen: “Bendtner: Det er en drøm at spiller i FCK.” Hvorvidt de har vidste mere end andre, vil ingen udtale sig om.
Men Bendtners drøm er nu endelig gået i opfyldelse.
Det har altid været en drøm at spille for FCK og nu må man sige, at den drøm er gået i opfyldelseDet er en lettelse, at papirerne nu endelig er på plads. Jeg glæder mig til at spille dansk fodbold igen og ikke mindst at arbejde med Stråle Solbakken.

3 gang blev lykkens gang for Ståle Solbakken

D. 11 feb. i år kunne ekstrabladet afslører, at Stråle solbakken havde forsøgt at hente Bendtner til FCK 2 gange. Her udtaler han sig til avisen:
Jeg sagde til Bendtner i sommer og i begyndelsen af vinterens transfervindue, at vi var her, hvis han var interesseret i at spille for FC København og bo her i byen. Derfra handlede det om økonomi, og som bekendt kom vi ikke videre
Nu, ca 2. måneder efter, er de så endelig nået til enighed om det øknomiske aspekt. Hertil nævner Nicklas Bendtner:
Spilletid er altafgørende for mig, og det kan de love mig i FCK. Wolfsburg har længe givet mig problemer på den front og nu kan jeg endelig se en lysere fremtid i møde hos FCK

FCK direktøren er stolt over skiftet

Nicklas Lord Bendtner har ofte rejst til Parken i København for at følge med i FCK’s spil i den danske Superliga. I denne forbindelse holder direktøren, Anders Hørholt ham tit med selskab. Fremover må direktøren dog nøjes med at klappe af Bendtners forhåbentlig mange mål for FCK, eftersom han i fremtiden vil befinde sig på banen.

Nicklas gør sig jo trods alt bedre på banen, hvor han naturligt hører til, end når han sidder som tilskuer” udtaler Anders Hørsholt sig.

Problemer med DBU

fck lordDer er dog ikke noget skift der er rosenrødt. FCK har allerede nu indgivet en særlig anmodning om nogle af Bendtners særlige anmodninger.

Specifikt har Bendtner bedt om at få trøje nummer 10 og bære FCK’s anførerbind, hvilket er et internt anliggende og kamp i FCK hvem der skal have den trøje, men DBU’s disciplinærudvalg har allerede nu stillet sig imod at Niclas Bendtners ryg skulle være dækket af teksten Lord B, og det er trods at FCK trøjen allerede er sat  i produktion, og der er produceret over 10.000 eksemplarer, som FCK’s merchandice salgschef Peter Jørgensen forventer at sælge i løbet af få dage.

Update: Denne artikel var en 1. aprilsnar.