Tottenham og Liverpool møder hinanden om en times tid. Her er forudsigelserne så du kan vinde de rigtigt store kroner på kampen. Hvad? Jamen selv tak.

Klopss Liverpool havde svært ved at vinde over Tottenham i sidste sæson, men i dag er dagen for de røde fra Merseyside. Læs med her.

The Reds fører ligaen efter fire kampe med maksimum point. I sidste runde mødte de Leicester City som de lækkert fik besejret. Modsat dem står Tottenham, der ikke er i hel så god form.

London klubben tabte knebent til storspillende Watford 2-1 i sidste spille runde.

Det mest almindelige odds for Tottenham sejr går dog på at få pengen 3,00 gangen igen. Ligesom de gjorde i sidste sæson. Det er dog værd at huske på, at sejren over Liverpool var deres første over i klubben i de sidste 11 opgør.

Liverpool er favoritter og man får pengene 2,38 gange igen, hvis de vinder kampen. Et uafgjort resultat ligger på odds 3,60.

Over 2,5 mål er et ganske godt odds i en storkamp som denne. Der er næsten altid garanti for mange mål. Det odds får man til 1,67. Endnu bedre er “begge hold scorer” som kan spilles til bare odds 1,55.

Det odds vi vil foreslå er dog, at Liverpool scorer mindst to gange i kampen mod Tottenham. Det ligger på odds 1,95.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Spurs har nemlig lukket mål ind i tre ud af fire af deres PL kampe i denne sæson.

Selvom Tottenham selv har et godt forsvar, så ville det ikke komme som nogen overraskelse hvis Pochettinos drenge har det svært over for Firmino Salah og Mane. De står til sammen noteret for syv mål i alt i denne sæson.

Fraværet er Tottenhams kaptajn, Lloris, vil også blive savnet stort i denne topkamp.