Arsenal havde ikke verdens bedste sidste sæson, og gennem hele sommeren herskede der tvivl om, hvorvidt klubbens manager i over et årti, Arsene Wenger, ville forlade klubben efter en skuffende PL-sæson, hvor de ikke formåede at kvalificere sig til Champions League. 

Af kristian paris

en af de andre problemer, der har været i Arsenal denne sommer er, at de ikke har fået forlænget med nogle af deres store stjerner. Specielt sagaen om, hvorvidt klubbens chilenske landsholdsspiller, Alexis Sanchez, ville blive i klubben i næste sæson, var centralt for medierne.

En anden spiller, som Arsenal heller ikke har forlænget med endnu er den tyske landsholdsspiller Mesut Özil.

 (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Ifølge det tyske medie, Sport Bild, har London klubben ikke diskuteret en ny kontrakt med Özil, hvis kontrakt allerede løber ud efter næste sæson. Det betyder, at klubben kan se tyskeren forlade London gratis til næste sommer, hvis ikke de forlænger med ham inden så længe.

Mediet hævder, at en af de grunde hvorfor kontraktforhandlingerne endnu ikke er begyndt,  er fordi klubben ikke spiller i the Champions League i år.

Tyskerne hævder også, at manager, Wenger, seneste har været i kontakt med de franske giganter, PSG.

De slår også fast, at en ny kontrakt vil komme til at give tyskeren omkring 250 tusinde kroner om ugen, men det beløb er i følge andre medier, ikke sande…

Sidste sæson lykkedes det for den tidligere Werder Bremen og Real Madrid spiller, at lave otte mål og ni assists i 33 PL-kampe for London klubben. Desuden har hans arbejdsindsats og vilje i de store kampe lidt megen kritik.