Fredag aften stormer OB og AaB sammen i Odense, i en kamp, der kan blive afgørende for holdenes endelige placering i grundspillet. Hjemmeholdet må tage afsked med Kenneth Emil Petersen, der indstiller karrieren til nytår.

HJORRING, DENMARK – JULY 15: Kenneth Emil Petersen of OB Odense in action during the Danish Superliga match between Vendsyssel FF and OB Odense at Nord Energi Arena on July 15, 2018 in Hjorring, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Og den såkaldte bøddel, Jakob Michelsen, der vragede Kenneth Emil efter fem kampe af Superligaen, vil sige ordentligt farvel til ’KEP’. Det fastslår han i et interview med Sport Fyn.

– Man kommer da til at savne Kenneth Emil i dansk fodbold og han har haft lidt af en karriere, men jeg glæder mig da til at se ham på den anden side af skærmen, udtaler Jakob Michelsen til Sport Fyn.

LÆS OGSÅ: På trods af krise: Mourinho med spydig kommentar mod Klopp

AaB-kampen er en kamp som alle andre, mener Jakob Michelsen. Dermed nedtoner han Troels Kløves kommentarer tidligere på ugen. Den tidligere SønderjyskE-spiller fortalte nemlig, at fredagens kamp kunne blive skelsættende for OB’s placering.

– Det er aldrig en dårlig ting at gå på pause med et godt resultat. Men dybest set er AaB-kampen blot en af 26 i grundspillet. Uanset resultatet mod AaB vil det stadig være et hundeslagsmål efter vinterpausen, siger Jakob Michelsen.

LÆS OGSÅ: Gode nyheder for Arsenal: Forsvarsspiller tilbage efter et halvt år