Manchester United er i øjeblikket favoritter til at hente Jadon Sancho, såfremt den engelske angriber forlader Borussia Dortmund i sommerens transfervindue.

Jadon Sancho

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 13: Jadon Sancho of Dortmund during the UEFA Champions League Round of 16 First Leg match between Tottenham Hotspur and Borussia Dortmund at Wembley Stadium on February 13, 2019 in London, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Manchester City ville meget gerne have beholdt Sancho, men den engelske landsholdsspiller afvist et kontrakttilbud fra The Citizens. I stedet skiftede han til Dortmund forud for 2017/18-sæsonen.

Den 18-årige englænder har scoret ni gange og lavet 17 oplæg i 41 kampe for Dortmund i alle turneringer. Otte gange har han scoret i denne sæson.

United er også på udkig efter en ny midterforsvarer til sommer, men det forstås, at også en angriber står højt på listen hos De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: MONSTER-BYTTEHANDEL: Salah skal til Juventus

Den engelske bookmaker, BetVictor, har vurderet United som favoritter til at hente Sancho til sommer til odds fem.

Hvis man tror, at Chelsea snupper ham, kan man få odds ni.

LÆS OGSÅ: VILDT: Så usundt lever Marco Verratti

En række andre klubber i Premier League er også med i kapløbet om at hente Jadon Sancho tilbage til den engelske liga. Det drejer sig om Arsenal, Tottenham Hotspur, Liverpool og Manchester City. Her er der odds 11 på et køb af Jadon Sancho.

Sancho var en del af det Dortmund-mandskab, som led et nederlag på 0-3 til Tottenham onsdag aften. Han blev pillet ud efter 88 minutters spil.

LÆS OGSÅ: Mertesacker: Derfor har engelske klubber det svært i Champions League