Der er ikke mange andre hold end Manchester City i Premier League. Derfor har en af de største betting-giganter i verden også allerede udbetalt gevinst til de af deres kunder, som har lige netop Manchester-klubben som engelske mestre i sæsonen 2017/2018.

LONDON, ENGLAND – MAY 21: Ngolo Kante, Gary Cahill, John Terry and Cesar Azpilicueta of Chelsea celebrates with the Premier League Trophy after the Premier League match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge on May 21, 2017 in London, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Manchester City løber med titlen i denne sæson. Det forudser betting-giganten Paddy Power i hvert fald. De har nemlig allerede udbetalt gevinsterne til alle dem, der har placeret penge på Manchester City som vindere af Premier League i denne sæson.

Klubben har allerede et solidt forspring med hele 8 points ned til Manchester United på andenpladsen, men Paddy Power er altså sikre på, at det bliver den blå del af Manchester, der i år løber med trofæet og de mange milliarder i præmiepenge.

Det kan dog vise sig at blive endnu en rigtig dyr fornøjelse for betting-giganten, såfremt det ikke ender med, at Manchester City vinder mesterskabet i England. Bookmakeren fortæller nemlig, at de tidligere har tabt i omegnen af 10 millioner kroner.

Det skete, da de på forhånd udbetalte gevinster på, at Hillary Clinton blev præsident. Det blev som bekendt ikke Clinton, men derimod Donald Trump, der løb med rollen som en af verdens mest magtfulde mennesker.

Men Paddy Power er altså ret sikre på, at de ikke ender med at tabe penge denne gang. Også selvom de to Manchester-klubber mødes i et interessant derby på søndag, hvor der for alvor er titlen på spil.

LÆS OGSÅ:

Kvist før EL-kamp: Der er ingen, som hilser på os længere

Mata fortæller om Manchester-derbyet på søndag: City vinder ikke Premier League

Wenger forsikrer: Disse tre spillere bliver IKKE solgt i januar

Rosenborg aflyste en tur til denne destination – det er DBU fuldstændig ligeglade med