Liverpool er blevet udpeget til favorit i kampen om en af verdens mest elskede og hadede fodboldspillere Zlatan Ibrahimovic. Den svenske fodboldstjerne spiller i dag i Paris Saint-Germain, men en lidt uheldig optræden efter en kamp, hvor PSG tabte i ligaen til Bordeaux blev Zlatan grebet i at betegne Frankrig som et “lorteland” har gjort at sandsynligheden for at han fortsætter i Paris Saint-Germain eller i Frankrig i det hele taget ret usandsynligt. I Frankrig er det ikke særligt velanset at en udenlandsk spiller kalder Frankrig for et lorteland.

Det virker dog som at det har mindre betydning for de engelske klubber og udover Liverpool så er Chelsea, Arsenal og Manchester City er også kandidater i jagten på den svenske topspiller.

Ladbrokes – den store engelske bookmaker udnævner Liverpool som klar favorit til at få Zlatan på holdet og i Liverpool trøjen. Men nu er det ikke bookierne, der beslutter hvem der skal spille på hvilket hold, så tilbage er Brendan Rodgers, hvor Zlatan skal godkendes, hvis Brendan mener han er en passeende til the Reds.

zlatan

Zlatan Ibrahimovic er 33 år gammel og den største spiller Sverige har haft så længe vi kan huske. De fleste betragter Zlatan, som den 3. bedste spiller i verden efter Messi og Ronaldo.

Er du i tvivl om hvad Zlatan egentlig kan, så tag et kig på dette mål fra en landsholdskamp mellem Sverige og England.