De fem bedste spillere i verden står ofte til debat. Holdningerne er mange, og der findes ikke ét rigtigt svar.

BRONDBY, DENMARK – JULY 16: Hany Mukhtar, Benedikt Rocker, Kasper Fisker and Jan Kliment of Brondby IF celebrate after the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Midtjylland at Brondby Stadion on July 16, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Men Brøndby IFs Benedict Röcker har alligevel valgt at give sit bud på en top fem over de bedste spillere i verden lige nu.

Den tyske forsvarspillers top fem liste ser således ud:

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Toni Kroos
4. Robert Lewandowski
5. Sergio Ramos

Lampard er sikker i sin sag: Chelsea har brug for endnu en angriber – og han skal købes i januar

I et interview med TV3 Sport uddyber Röcker sine valg. Han forklarer blandt andet, at han ikke kan vælge hvilken spiller, der er bedst af Messi og Ronaldo. Han roser dem dog hver især for at have hver deres stil.

Tidligere Manchester United-stjerne: Han er ligesom et dyr på banen!

Toni Kroos er heller ikke til at komme udenom. Dette skyldes det høje niveau, tyskeren har leveret over flere år.

Ydermere er Lewandowski og Ramos også at finde på listen. Den polske angriber er på listen, fordi han scorer mange mål, mens Ramos fremhæves som en sublim forsvarsspiller, der også kan score mål.

Benedickt Röcker kom til Brøndby IF i sommeren 2016, og var dermed et af Alexander Zornigers første indkøb for Vestegns-klubben.

Vestegns-klubben ligger i øjeblikket på en solid førsteplads i Superligaen, og er inde i en god stime i øjeblikket. Således har klubben ikke tabt en kamp siden 20. august i år, hvor man på udebane måtte lide et 2-0 nederlag til rivalerne fra AGF.

Efter flotte præstationer: Danmark rykker mange pladser frem i verden