Brøndby kunne i dag udsende sin delårsrapport for det første halvår af 2017. 18 millioner kroner dårligere end forventet bliver årets transferresultat, meddeler klubben.

Spillerne fra Brøndby jubler efter én ud af hele syv scoringer.
Foto: Getty Images

Det er især beslutningen om, at Brøndby har afvist at sælge spillere i sommerens transfervindue, der er årsagen til et større underskud i 2017, end man i første omgang havde kalkuleret med.

Derfor nedjusterer Brøndby forventninger, således, at klubben nu regner med et underskud på mellem 24 og 32 millioner kroner i stedet for det hidtil antagende underskud på mellem 10 og 20 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Officielt: Lazio sælger Keita til europæisk storklub

Den gode nyhed er dog, at Brøndby oplyser, at den øvrige del af forretningen forventes at forløbe bedre end man i første omgang havde regnet med. Derfor er klubbens øvrige aktiviteter nu blev opjusteret med omkring fem millioner kroner.

Jesper Møller, der er bestyrelsesformand i Brøndby IF, udtaler således:

-Brøndbys bestyrelse har valgt at undlade at realisere mulige transferindtægter i sommerens transfervindue ud fra en betragtning om, at det stærke kommercielle og sportslige momentum, som Brøndby til bestyrelsens glæde oplever nu og har oplevet siden lanceringen af strategi 6.4 i marts 2016, bedst fastholdes og øges herved.

-Det er bestyrelsens beslutning, at de ikke realiserede transferindtægter overføres til de kommende regnskabsår.

Han fortæller samtidig, at Brøndby fastholder forventningen om et positivt resultat senest i 2019.

LÆS OGSÅ: Done Deal: Barcelona bruger 1.200.000.000 på ønskespiller