Den italienske målmand Gianluigi Buffon har store roser til Napolis offensive midtbanespiller og landsholdskollegaen Lorenzo Insigne, som målmandsikonet mener kan være en vital spiller i jagten på succes for Italien.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

 

Italien er under Antonio Contes ledelse blevet et par år yngre, men målvogteren er stadig den samme. Her vogter Gianluigi Buffon, og han har kun rosende vendinger at fortælle om Napoli-stjernen Lorenzo Insigne.

Læs også: Klubber står i kø for Milan talent

“Når man tænker på hans kvaliteter, den sæson, han har gang i og hans fans høje forventninger, er Insigne en fyr, der kan løfte os et niveau op. Han kan gøre forskellen, siger Buffon til Rai og erklærer sig generelt glad for den nye generation af spillere på det italienske landshold:

“Efter VM 2010 langede jeg lidt ud efter de unge, men jeg kan nu se, at vi har startet en ny cyklus, og de unge spillere er lærevillige. Jeg ser enorme tekniske evner hos dem, hvilket vi har manglet lidt i de senere år. Det gør mig håbefuld, for der er et frø, der med tiden vil give frugt.”

Italien skal i en testkamp op mod Tyskland på tirsdag.

Læs også: Avis: Deportivo vil hente to Liverpool-spillere