af: Emil Plovgaard

Der hænger et stort spørgsmålstegn over Anfield i disse dage. Der er nemlig blevet sået tvivl om, hvorvidt Liverpools tyske midtbanespiller, Emre Can, bliver i klubben eller ej.

Brede smil hos Emre Can og Loris Karius. (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Der er blevet skrevet og snakket en masse om Emre Can i denne sæson. Det skyldes, at hans kontrakt med Merseyside-klubben udløber efter sæsonen, og derfor er han mere eller mindre en fri mand på markedet.

Liverpool kan meget vel gøre sig klar til at byde Sami Khedira velkommen til Anfield – hvis Emre Can ryger til Juventus.

Cans fremtid er endnu uvis. Hans kontrakt med Anfield-klubben udløber denne sommer, og det forventes, at han søger nye græsgange.

LÆS OGSÅ: Tirsdagens rygter: Liverpool vil leje Barcelona-flop, nyt om Griezmann og meget mere

Jürgen Klopp slog dog for nylig fast, at der bliver snakket om en ny aftale, der kan holde Emre Can på Merseyside lidt endnu.

– Hvad situationen er i øjeblikket? Det hele er åbent. Der er ikke besluttet noget endnu.

– Vi er i snak med ham, og det hele er egentlig godt nok, bortset fra, at vi ikke har fået ham til at skrive under på kontrakten endnu.

LÆS OGSÅ: Sky Sports: Her er de 30 bedste spillere i Premier League i denne sæson

– Det er egentlig, hvad der er at sige om det. Der er ingen problemer.

Khedira som vandt VM med Tyskland i 2014 har været fast mand hos Juventus siden 2015. Den 31-årige tysker er en sand vinder. Foruden VM-titlen har han også triumferet i La Liga og har hjulpet Den Gamle Dame til Scudettoen to gange.

LÆS OGSÅ: Jorginhos agent: Fem klubber fra Premier League er på banen

Emre Can kom til Liverpool fra Bayer Leverkusen i sommeren 2014. Siden da er det blevet til 115 optrædener på Liverpools førstehold.