af: Emil Plovgaard

Napolis brasilianskfødte stjerne, Jorginho, er jagtet af fem klubber fra Premier League. Det påstår hans agent. Midtbanespilleren har i denne sæson været imponerende i Serie  A.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Han har blandt andet hjulpet Maurizio Sarris mandskab til at være en del af titelkampen. Og i følge hans agent, Joao Santos, så skorter det på interesse.

Starsport skrev for nylig, at Manchester-klubberne er i en hård fight om den italienske landsholdsspiller. Jorginho koster i omegnen af 400 millioner kroner.

Manchester United mangler forsyninger på midtbanen fra næste sæson. Michael Carrick stiller nemlig støvlerne på hylden, og Marouane Fellaini har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med klubben.

LÆS OGSÅ: Sky Sports: Her er de 30 bedste spillere i Premier League i denne sæson

Liverpool kunne meget vel også være på markedet. Emre Can forventes at forlade klubben til fordel for Juventus, da der ikke er faldet en kontraktforlængelse på plads.

Det er uklart, hvem de sidste to Premier League-klubber, men Arsenal kan også være interesserede, selv om Gunners nok vil tabe kampen til en mere pengestærk klub.

– Han har været hos Napoli i mere end fire år. Hans søn er napolitaner, fortæller agenten, Joao Santos til CalcioNapoli24.

LÆS OGSÅ: Officielt: Brøndby køber Hobro-stjerne

– Han føler, at han kan give noget igen til det napolitanske folk. Han græder, når Napoli ikke vinder. Og det er ikke glædestårer.

– Hans fremtid? Han er professionel. Han har givet Napoli alt, og han er på øjenhøjde med napolitanerne.

– Det er en svær tid for ham. Alle forventede mere end en andenplads. Alle ved, at der er fire eller fem Premier League-klubber som vil have Jorginho.

LÆS OGSÅ: KÆMPE NYHED: Legende i Barcelona stopper karrieren

– Napoli har aldrig talt om det, og jeg har ikke talt med nogle hold, officielt. Jeg venter på, at Napoli afgør hans fremtid.

– Han har stadig to år tilbage af sin kontrakt, og hvis Napoli ønsker at sælge ham vil han bare skulle nå til enighed med en anden klub, og så vil han tale med os om det.

LÆS OGSÅ: Nyt fra Anfield: Liverpool fører kampen om ombejlet målmandsprofil!