Jamie Carragher foreslår hos Sky Sports, at Wilshere skal finde sig en anden klub end Arsenal, hvis han virkelig gerne vil blive til noget stort.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-spilleren Jack Wilshere spiller på nuværende tidspunkt hos Premier League-klubben Bournemouth. Det er fordi Wilshere er udlejet til Bournemouth i hele sæsonen. Wilshere håber formentlig på, at han kan tilspille sig en plads hos Arsene Wenger.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Den tidligere Liverpool-stjerne, og nu Liverpool-veteran Jamie Carragher, mener at Wilshere kan ende tilbage på “niveau one” hvis han bliver hos Gunners. Den skadesplagede Jack Wilshere har startet inde i Bournemouths otte af ni sidste Premier League-kampe.

Jamie Carragher udtaler følgende til Sky Sports:

“Jack Wilshere er nu på et niveau, hvor han bare vil og skal spille fodbold. Med konkurrencen hos Arsenal, er han ikke sikker på at spille hver uge. Han har et kæmpe valg at foretage. Wenger har snakket om at forlænge Wilsheres kontrakt, men hvis jeg var Wilshere, ville jeg ikke tage tilbage.

Jeg kan ikke se hvordan han passer ind. Han spiller en 10’er position, og det gør Mesut Özil også. Der kommer Wilshere jo ikke til at spille. Hvis Wilshere vil spille 90 minutter, hver eneste uge, så skal han væk fra Arsenal, og finde en klub hvor han kan udrette store ting.”

Læs også: Ferdinand: De er begge fantastiske, men Hazard er bedst