Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Danmarks U-21 mandskab var tidligere på aftenen i kamp mod Luxembourg U-21 på udebane, i en kamp i Gruppe 5, hvor blandt andre også Wales, Rumænien og Bulgarien er repræsenteret.

Af Emil Plovgaard

På en scoring i tillægstiden lykkedes det at hente en 1-0 sejr. Målet blev scoret af Casper Nielsen, som var en meget lettet mand efter sejren:

“Det er klart, det var selvfølgelig utrolig dejligt at kunne bidrage med det. Det var vigtigt med tre point. Det skulle vi have i sådan en kamp, og det får vi også.

Læs også: Skandale: Spansk Real Madrid-stjerne skadet forud for El Clasico

Det er et stort cadeau til holdet, at vi bliver ved med at tro på det. Det er ikke første gang, vi gør det, og det giver en masse selvtillid”, siger Nielsen til bold.dk

Med sejren ser det fornuftigt ud for det danske mandskab, der topper gruppe foran mandskaberne fra Wales, Bulgarien og Rumænien.

Casper Nielsen tilføjer:

Læs også: Tysk landsholdsspiller overvejer skifte til Liverpool

“Vi har en vigtig kamp mod Armenien tirsdag. Vi er selvfølgelig glade for sejren her, men nu skal fokus rettes mod den næste kamp. Og kan vi vinde den kamp, ser det rigtig godt ud. Så kan vi godt være stolte af det, vi har præsteret indtil videre.”

Danmark har efter fem kampe en solid målscore på 7-0.

Læs også: Mourinho vil hente dyr angriber til Old Trafford