Den spanske landsholdslejr meddelte tidligere i dag, fredag, at deres forsvarsspiller Sergio Ramos netop er blevet skadet i gårsdagens træningskamp og derfor ikke kommer til at deltage i kampe det næste stykke tid. 

Af David Paris 

Sergio Ramos kommer med sikkerhed ikke til at deltage i det spanske landsholds træningskamp mod Rumænien på søndag. Og derfor er han også tvivlsom til det klassiske El Clasico-opgør næste weekend.

Midterforsvareren Sergio Ramos blev udskiftet i pausen i træningskampen mod Italien i går, som endte 1-1, og nu viser det sig, at udskiftningen ikke var uden grund. Real Madrid-anføreren har nemlig fået en skaden i sin ryg og vil derfor blive fløjet til Spanien så hurtigt som muligt.

Hvilken betydning får det for El Clasico?

En talsmand for den spanske landsholdslejr siger: “Sergio Ramos har forladt landsholdets træningslejr fredag morgen på grund af et ryg-problem, der holdt ham ude af den anden halvleg af mødet med Italien.”

“Den spanske midterforsvarer blev taget ud efter 45 minutter som en sikkerhedsforanstaltning på grund af klager om smerter i ryggen.”

“Ramos vender tilbage til Spanien i morgen, mens resten af holdet vil fortsætte sin forberedelse til søndagens venskabskamp mod Rumænien i Cluj,” sluttede den spanske talsmand til det engelske medie Goal.

Spørgsmålet er så, om 29-årige Ramos bliver klar til næste weekends El Clasico-kamp mod Barcelona. Såfremt han ikke gør, kan Real Madrid allerede nu godt forberede sig på at finde en afløser for ham. Og kan denne afløser udfylde pladsen i sådan en vigtig kamp, som El Clasico er?

Læs også: Tysk landsholdsspiller overvejer skifte til Liverpool

Læs også: Månedens Premier League-hold: Fabregas, Kane og Smalling til stede