Celtic-manager Brendan Rodgers er ude med roser til Rosenborgs danske spillere, som han ser som de største trusler.

Nicklas Bendtner er en af de to danskere, som Celtic onsdag aften skal passe på, når de møder Rosenborg på udebane. Foto: Getty Images

I morgen skal Celtic på udebane forsøge at få skovlen under norske Rosenborg i Champions League-kvalifikationen. Skotterne regnes som favoritter til at snuppe sejren. Rodgers har alligevel udset sig et par af de spillere, som han ser som nordmændenes største trusler.

Ifølge Tipsbladet udtalte Rodgers følgende:

– Anføreren, (Mike Jensen red.) er god, Nicklas Bendtner har kvaliteter, hvis han spiller op til sit bedste, og kantspillerne er gode, især har jeg lagt mærke til venstrekanten (Yann-Erik de Lanlay red.), der har fart.

LÆS OGSÅ: Du gætter aldrig prisen på denne ghaneser – som inkluderer olivenolie!

Mens Nicklas Bendtner og Mike Jensen giver Rosenborgs trup et dansk islæt, så er Danmark også repræsenteret i skotternes trup. Den tidligere FC Midtjylland-spiller Erik Sviatchenko er nemlig med i truppen til morgendagens opgør.

Foruden sit nuværende job hos Celtic FC, har Brendan Rodgers også nogle mere profilerede klubber med sig i hans rygsæk. Fra 2012 til 2015 stod han i spidsen for Liverpool, hvortil han ankom fra Michael Laudrups tidligere klub, Swansea City AFC.

LÆS OGSÅ: AC Milan og Diego Costa er nået til enighed – dog mangler én ting før skiftet kan ske