Everton træner Roberto Martinez har tidligere været ude og kritisere Jose Mourinho for at forsøge at lokke hans engelske-forsvarsklippe John Stones til Chelsea. Chelsea-træner, Jose Mourinho hånede efterfølgende Everton træneren, ved at latterliggøre Roberto Martinez tilgang til transfervinduet.

Læs også: Crystal Palace vinder kampen om Bamfordinho

Chelsea havde i første omgang angiveligt budt omkring 210 millioner kroner for Evertons 21-årige engelske landsholdspiller, men nu skulle de eftersigende være klar til at forsøge sig med endnu et bud på hele 363 millioner kroner for John Stones, skriver Express.

Evertons største talent siden Wayne Rooney

Roberto Martinez har hårdnakket insisteret på, at John Stones ikke er til salg, men det kan blive svært for Everton at holde på deres forsvars-stjerne, da Stones ifølge engelske aviser, skulle være meget interesseret i et skifte til Chelsea.

John Stones bliver i Dailymail betegnet som det største Everton-talent siden Wayne Rooney, som skiftede fra Everton til Manchester United i 2004 for næsten 300 millioner kroner. Jose Mourinho anser John Stones som den ideelle afløser for den aldrende Chelsea-legende, John Terry.

Læs også: PSG giver 5 år til Tottenham-midtbane