Chelseas vidunderdreng, Patrick Bamford, har været en eftertragtet spiller efter, at han i sidste sæson leveret en mandfolkepræstation trods hans unge alder. Patrick Bamford, som også går under navnet Bamfordinho, er blot 21 år og har været lejet ud til klubber i de lavere divisioner i de seneste sæsoner. Efter at have scoret 17 mål for Middlesbrough i sidste sæson, er han nu klar til at tørne ud i Premier League klubben Crystal Palace, hvor han ifølge den engelske avis, The Sun, er lejet ud det næste år.

Læs også: PSG giver 5 år til Tottenham-midtbane

Crystal Palace træneren, Alan Pardew, har også forsøgt at hente den tidligere QPR-spiller Loic Remy til at forstærke angrebsposten, men uden held, da Chelsea afviste at lade ham skifte.

Patrick Bamford kan blive den næste Harry Kane

Den engelske-angriber, Patrick Bamford har allerede debuteret på det engelske U18, U19 og U21 landshold, hvor spekulationer lyder på, at Patrick Bamford kan blive Chelseas svar på Harry Kane.

Patrick Bamford har i de sidste tre sæsoner været lejet ud til henholdsvis Milton Keynes Dons, Derby County og Middlesbrough, hvor han over tre sæsoner har formået at score 43 mål i 97 kampe.

Læs også: Mangler din klub en verdensklasseangriber? Disse angribere er til rådighed og kan skifte denne sommer